AMON BRASSCHAAT

AMON BRASSCHAAT Amon Brasschaat

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 435 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Amon Brasschaat. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 23:15 Beste van Brasschaat, vriendelijke Koerier.
4 jul 2022 om 21:15 2 uur moeten wachten op ons eten
4 jul 2022 om 18:24 Het eten was veel te laat , daardoor was het ook koud én alles doordrenkt door het vet. Het was niet lekker.
4 jul 2022 om 4:14 Top service en lekker eten.
4 jul 2022 om 4:12 Duurde lang maar het eten was wel warm en lekker dus was inorde.
4 jul 2022 om 4:10 lang wachten maar eten is altijd heel lekker en vers beste pita van Brasschaat echt een aanrader.
4 jul 2022 om 0:30 Zoals altijd lekker eten en zelfs voor de afstand heel snel geleverd en dat op een zondagavond.
3 jul 2022 om 21:03 Ik heb om 1900u besteld. Er stond bij het word om half 9 bezorgd. Het is nu 9 uur en het is er nog niet. Op het track en trace staat het word zo bezorgd om half negen. Volgens mij is hij verloren gereden. Alhoewel ver is het niet rijden tot bij mij.
3 jul 2022 om 20:08 Man, besteld om 17:00 en krijg je de bestelling om 19:40 is toch niet normaal? Bel je om 19:00 krijg je als antwoord hadden te veel bestellingen… ja laat dan even iets weten hoe onprofessioneel is dit
1 jul 2022 om 19:32 Schandalig 2 uur op als moeten wachten en dan ist nog koud da je het zelf moet opwarmen volgende keer wel ergens anders bestellen
1 jul 2022 om 19:05 Had mixed schotel besteld, Shoarma/ribbetjes, door de marinade was de shoarma wat vettig. Een volgende keer beter apart verpakken.
1 jul 2022 om 10:28 Altijd lekker!